ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΧΑΡΟΙ

Υellow Radio.gr... TO ραδιοφωνο στην πολη του θεου !!


10299959_733859229994824_8715781394841164425_n.jpghttp://www.yellowradio.gr/live.html


Ξεχωριστή κερκίδα για τους φίλους του Άρη και… κάλεσμα από το Βυζάντιο


Ξεχωριστή κερκίδα για τους φίλους του Άρη και ... κάλεσμα από το Βυζάντιο

Το κυριακάτικο ματς με τον Άρη θεωρούν ότι είναι σημαντικό από κάθε άποψη για παίκτες, διοίκηση και φιλάθλους του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος.

Για τον λόγο αυτόν, οι διοικούντες τον καβαλιώτικο σύλλογο έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ των δύο «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Βυζαντίου καλεί τους φιλάθλους του αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να είναι στις κερκίδες για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας, να τη βοηθήσουν να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως αναφέρουν.

Θα υπάρχει, όπως σημειώνεται, χωριστή κερκίδα για τους φιλάθλους του Άρη, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.


«Θα γίνουν όλα όπως πρέπει για το καλό του Άρη»

.......ξεκαθαρίζει ο Ζουμπουρίδης

«Θα γίνουν όλα όπως πρέπει για το καλό του Άρη» ξεκαθαρίζει ο Ζουμπουρίδης
25.11.14 

Το θέμα της εκκαθάρισης παραμένει ανοιχτό, παράλληλα με την αγωνιστική προσπάθεια που έχει μια και μοναδική αποστολή, την άνοδο της ομάδας.Η άρνηση του προέδρου του ΑΣ Παναγιώτη Ζουμπουρίδη να υπογράψει το πρακτικό της Γ.Σ των μετόχων της 3ης Νοεμβρίου (υπό τον φόβο των νομικών κυρώσεων) με συνέπεια μετά από τρεις εβδομάδες η εκκαθάριση να  βρίσκεται στον αέρα (σ.σ έχει αναφέρει σχετικά το AllAboutARIS) δεν έχει προκαλέσει ανησυχία μόνο για την πορεία της εκκαθάρισης αλλά και την τύχη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη. Από τη στιγμή που ο εδώ και περίπου ένα μήνα πρόεδρος του Α.Σ αρνείται να βάλει την υπογραφή του, τίθεται ανοικτά θέμα παραμονής του στη συγκεκριμένη θέση. Ήδη η προθεσμία που είχε ο Αρης για να στείλει το πρακτικό προς δημοσίευση στο ΦΕΚ αλλά και στην διεύθυνση ανωνύμων εταιριών έχει παρέλθει και ως εκ τούτου η Γ.Σ κινδυνεύει να κηρυχτεί άκυρη και να πρέπει να επαναληφθεί. Υπάρχει πάλι ο χρόνος, πληρώνοντας ένα πρόστιμο αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνει από τη στιγμή που ο Ζουμπουρίδης αρνείται.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραιτηθεί ο Ζουμπουρίδης ώστε να προκύψει νέα διοίκηση στον Α.Σ και να ξεκινήσει από την αρχή και σωστά η διαδικασία της εκκαθάρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης έχει ήδη απευθυνθεί σε άτομα από τον ερασιτέχνη ώστε να τον αντικαταστήσουν αλλά έχει εισπράξει άρνηση. Για το θέμα είναι ενήμερος και ο Γιώργος Γαλανός που επίσης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στη λογική της επιλογής ενός προσώπου όπως ο Λάκης Κλεώπας στην ΠΑΕ. Χρονικά η καθυστέρηση αυτή σημαίνει ότι η έναρξη της εκκαθάρισης μετατίθεται για το νέο έτος. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Παναγιώτης Ζουμπουρίδης ......Επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα που έχει να κάνει με μια τυπική διαδικασία, ώστε να είναι θωρακισμένος ο σύλλογος. Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει, απλά ξεκαθάρισε ότι: «Θα γίνουν όλα όπως πρέπει για το καλό του Άρη στο θέμα της εκκαθάρισης, για να προχωρήσει ο σύλλογος».


Καρέ μεταγραφών

 «Φωτογράφισαν» Κόκε και Δάρλα

Σίγουρα τέσσερις κινήσεις αποφασίστηκε να γίνουν μετά τη σημερινή σύσκεψη

[25-11-2014]

Καρέ μεταγραφών
 

Τα μεταγραφικά ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ και αποφασίστηκε ότι θα γίνουν σίγουρα τέσσερις κινήσεις.

Συγκεκριμένα, μετά τις πέντε το απόγευμα οι Γιώργος Γαλανός, Περικλής Τράιος, Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης, έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό προσανατολισμό της ομάδας, μετά την αξιολόγηση που έγινε τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι άνθρωποι του Άρη κατέληξαν ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση με τέσσερις παίκτες:

έναν κεντρικό αμυντικό, έναν περιφερειακό επιθετικό που να μπορεί να παίξει και ως οργανωτής («δεκάρι"), έναν κεντρικό επιθετικό και έναν πλάγιο μπακ.

Σε πρώτη ανάγνωση και από τη συζήτηση που έγινε «φωτογραφήθηκαν» η περίπτωση του Κόκε, η οποία είναι σε πρώτο πλάνο, υπόθεση που έχει αναλάβει ο επικεφαλής του τμήματος Γιώργος Γαλανός, αλλά και αυτή του Δάρλα, όπου οι συζητήσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν στο πλαίσιο των πολλών που αναμένονται να γίνουν μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει κι επίσημα η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ έχουν γίνει με και τον Ν΄Λουντούλου να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τον Κογκνού να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει, ειδικά από τη στιγμή που δεν προπονείται εδώ και βδομάδες, ενώ δεν θα μπορέσει να επιστρέψει πριν από τα τέλη Δεκεμβρίου.


Επανέναρξη με Βυζάντιο, εμβόλιμη πριν τα Χριστούγεννα!


Επανέναρξη με Βυζάντιο, εμβόλιμη πριν τα Χριστούγεννα!

Η άρση της αναβολής των εθνικών πρωταθλημάτων πρέπει να θεωρείται δεδομένη, οπότε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει δράση με τον Άρη να συνεχίζει από εκεί που ... έμεινε, αντιμετωπίζοντας δηλαδή το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην Καβάλα.

Αυτή είναι και η μόνη επίσημη ενημέρωση δια στόματος των ιθυνόντων της Γ΄Εθνικής και αφορά προς το παρόν μόνο την 8η αγωνιστική. Στην αυριανή συνέλευση της επιτροπής του πρωταθλήματος θα συζητηθεί ο προγραμματισμός των αγωνιστικών από εδώ και πέρα και το τι μέλει γενέσθαι με την αγωνιστική που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (26/11)

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS αναμένεται να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική πριν τα Χριστούγεννα με πιθανότερη ημερομηνία την 17η Δεκεμβρίου, καθώς είναι η μόνη διαθέσιμη αυτή την περίοδο, αν και ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η 9η αγωνιστική, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο και στην οποία ο "Άρης θα φιλοξενούσε τον Απόλλωνα Αρναίας να μεταφερθεί για την Κυριακή (7/12).


Τα ξανά-λένε με Γαλανό


Νέα συνάντηση σήμερα μεταξύ Γαλανού, Κάμπος και Τοπαλίδη

by AllAboutARIS.com


Τα ξανά-λένε με Γαλανό
Η αρχή τέτοιου είδους συναντήσεων έγινε την περασμένη εβδομάδα και θα καθιερωθεί όπως φαίνεται. Γαλανός, Κάμπος και Τοπαλίδης έχουν κανονίσει να τα ξαναπούν σήμερα το πρωί πριν από την προπόνηση στα πλαίσια των συναντήσεων που θεσπίστηκαν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Βασικό θέμα της κουβέντας θα είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο στο θέμα του Σέρχιο Κόκε όσο και στα υπόλοιπες περιπτώσεις. Ο βραζιλιάνος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση 4-5 παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με προτεραιότητα την επίθεση και θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την εξέλιξη των συζητήσεων. Παράλληλα οι δυο άνδρες θα κάνουν και τις δικές τους προτάσεις μα βάση τις ανάγκες της ομάδας και τον συσχετισμό ελλήνων και ξένων παικτών.

Θετική για επανέναρξη και η ΕΠΟ

Θετική για επανέναρξη και η ΕΠΟ

Έτοιμη να πει το «ναι» στους ορισμούς διαιτητών και την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΟ, η οποία όμως ζητάει να προστεθεί ένας όρος στο κείμενο που θα υπογράψουν οι ομάδες.

Προς εκτόνωση της κρίσης που θα οδηγήσει στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων οδεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΠΟ είναι έτοιμη να πει το «ναι» και να ορίσει διαιτητές, αποδεχόμενη σχετική επιστολή των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει το αίτημα ή η παραίνεση να προστεθεί στην επιστολή των ομάδων ακόμη μία παράγραφος στην οποία θα αναφέρεται πως οι παράγοντες των ομάδων θα σταματήσουν με εμπρηστικές δηλώσεις να στοχοποιούν διαιτητές.

Φυσικά -και με βάση όσα είχαν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα- πολύ μεγάλη σημασία θα έχει η ακριβής διατύπωση της συγκεκριμένης πρότασης, αφού την προηγούμενη φορά που υπήρξε αντίστοιχη θέση, ακολούθησε αντίδραση πολλών ΠΑΕ που έκαναν λόγο για φίμωση.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει το αίτημα ή η παραίνεση να προστεθεί ακόμη μία παράγραφος στην οποία θα αναφέρεται πως οι παράγοντες των ομάδων θα σταματήσουν με εμπρηστικές δηλώσεις να στοχοποιούν διαιτητές.

Φυσικά -και με βάση όσα είχαν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα- πολύ μεγάλη σημασία θα έχει η ακριβής διατύπωση της συγκεκριμένης πρότασης, αφού την προηγούμενη φορά που υπήρξε αντίστοιχη θέση, ακολούθησε αντίδραση πολλών ΠΑΕ που έκαναν λόγο για φίμωση.


«Έχει βρει τον δρόμο του ο Άρης…»


«Έχει βρει τον δρόμο του ο Άρης ...»

Αισιόδοξος για την φετινή κατάληξη της χρονιάς-«Γολγοθά» για τον Άρη εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ένας πρώην «κίτρινος», ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Ξάνθης φιλοξενήθηκε στο «Αθλ. Μετρόπολις» και ερωτώμενος μεταξύ άλλων για την φετινή πορεία του Άρη, επεσήμανε: «Ο Άρης βρίσκεται σε μία διαφορετική κατηγορία από αυτή που έχει μάθει να αγωνίζεται. Πιστεύω ότι μετά την αλλαγή του προπονητή έχει βρει τον δρόμο του και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πετύχει την άνοδο στο τέλος της χρονιάς».


Νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, αισιοδοξούν για θετική εξέλιξη


Νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, αισιοδοξούν για θετική εξέλιξη
Η βδομάδα που ξεκινάει λογικά θα είναι και η καθοριστική για την υπόθεση του Σέρχιο Κόκε και τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στον Άρη και τον Ισπανό επιθετικό.

Χθες ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός είχε μια νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, μίλησαν για την δεδομένη επιθυμία των κίτρινων για συνεργασία και ζητήθηκε από πλευράς Άρη να υπάρξει απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Στην Αλκμήνης για μια ακόμη φορά εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και την επιστροφή του Κόκε στο γήπεδο Χαριλάου, έχοντας ήδη μιλήσει και με οικονομικά δεδομένα με τον Ισπανό επιθετικό. Ο τελευταίος είχε ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών, σήμερα έχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του στην Ινδία Νόρθ Ιστ και όπως αφέθηκε να εννοηθεί θα απαντήσει μέσα στην εβδομάδα.


Νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, αισιοδοξούν για θετική εξέλιξηΝέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, αισιοδοξούν για θετική εξέλιξη

Η 

βδομάδα που ξεκινάει λογικά θα είναι και η καθοριστική για την υπόθεση του Σέρχιο Κόκε και τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στον Άρη και τον Ισπανό επιθετικό.

Χθες ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός είχε μια νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κόκε, μίλησαν για την δεδομένη επιθυμία των κίτρινων για συνεργασία και ζητήθηκε από πλευράς Άρη να υπάρξει απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Στην Αλκμήνης για μια ακόμη φορά εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και την επιστροφή του Κόκε στο γήπεδο Χαριλάου, έχοντας ήδη μιλήσει και με οικονομικά δεδομένα με τον Ισπανό επιθετικό. Ο τελευταίος είχε ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών, σήμερα έχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του στην Ινδία Νόρθ Ιστ και όπως αφέθηκε να εννοηθεί θα απαντήσει μέσα στην εβδομάδα.