ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΧΑΡΟΙ

Είναι ντροπή αυτό που έγινε στη Λαμία!

αρχείο λήψης.jpg

Στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα-ντροπή από την Λαμία το περασμένο Σάββατο.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε στα αποδυτήρια: «Είναι ντροπή αυτό που έγινε! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Περιμένω στα επόμενα ματς είτε φιλικά είτε επίσημα να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο».


Ξεχάστε τέτοιες εμφανίσεις!

super3_kapnos

Μετά την παρουσία των οπαδών του Άρη το περασμένο Σάββατο στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, στη σημερινή τους ραδιοφωνική εκπομπή οι εκπρόσωποι του super 3 (μιλώντας στο Yellow Radio) έστειλαν νέο σαφές μήνυμα.

«Απαγορεύεται τέτοια εικόνα, όπως αυτή με την Λαμία. Ξεχάστε τέτοιες εμφανίσεις, είστε παίκτες του Άρη και δεν επιτρέπεται η αγγαρεία. Καταλάβετε που παίζεται και κάντε το καθήκον σας» ήταν το μήνυμα των όσων τόνισαν από μικροφώνου, ζητώντας νίκες στο πρωτάθλημα και άνοδο στη Σούπερ λίγκα. «Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, εσείς οφείλετε να κάνετε το καθήκον σας» τόνισαν μεταξύ άλλων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου, οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου κατά την επιστροφή της αποστολής από την Λαμία, σε μια προσπάθεια να ... αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί ζήτησαν αγωνιστική εγρήγορση, περισσότερη σοβαρότητα και φυσικά να μην επαναληφθούν ανάλογες

Απίστευτες καταγγελίες και μέγα σκάνδαλο υπέρ του ΖΜΠΑΟΚ .

cc1617_10151914_584314521664449_1426674898_n.jpg

Στην επερώτηση επίσης διατυπώνεται η απορία για την εξαφάνιση, στη διαδικασία της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, του άρθρου της σύμβασης που ανέφερε ότι από το 2014 τα έξοδα θα έπρεπε να τα καλύπτει ο ΑΣ ΠΑΟΚ!!!
Απίστευτες καταγγελίες και μάλιστα με 100% επίσημη μορφή επερώτησης για το περίφημο γήπεδο της Πυλαίας που όπως αποδεικνύεται ακόμα και σήμερα ΟΛΟΙ πληρώνουμε για να ακούμε τους μονίμους ευνοούμενους να κάνουν λόγο για "ιδιόκτητο" γήπεδο. 

Πέρα από την απόλυτη επιβεβαίωση ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ΔΕΗ και ΕΥΑΘ πληρώνονταν από την ΓΓΑ και τη Νομαρχία (τώρα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), στην επερώτηση που κατατέθηκε από τους Χαραλαμπίδου Δέσποινα και Θεοδωρόπουλος Γεώργιο καταγγέλονται πράγματα και θαύματα. Γίνεται λόγος για πίστωση 220.000 ευρώ που πληρώθηκαν από την Περιφέρεια ΕΝΩ Η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Παράλληλα καταγγέλεται η εξαφάνιση, στη διαδικασία της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, του άρθρου της σύμβασης που ανέφερε ότι από το 2014 τα έξοδα θα έπρεπε να τα καλύπτει ο ΑΣ ΠΑΟΚ!!! 

Αυτές είναι οι διαφορές που πολλές φορές επισημαίνουμε και δεν καταλαβαίνουν οι φίλοι του ΑΡΗ. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ψάχνει με το κυάλι τα έσοδα και την ίδια στιγμή σε άλλες ομάδες τα έξοδα τα πληρώνουν η ΓΓΑ και η Περιφέρεια!!!

Αν επαληθευτούν όλα τα παραπάνω(τα οποία παραθέτουν με στοιχεία επακριβή οι καταγγέλοντες) ο κ. Τζιτζικώστας, που τόσο πολύ έχει συνδέσει το όνομά του το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έκθετος και φυσικά θα πρέπει να κινηθούν και οι διαδικασίες από την Πολιτεία για να μπει ένα τέλος στην απίστευτη εύνοια του εν λόγω σωματείου. Ο κ. Τζιτζικώστας οφείλει να απαντήσει και φυσικά θα πρόκειται για σκάνδαλο ολκής αν παρά την απόφαση της ΥΔΕ δόθηκαν στις 6/9/2016 τα 220.000 ευρώ για να πληρωθεί η ΔΕΗ σε ένα γήπεδο που διαφημίζεται ως ιδιόκτητο, αλλά ξεκάθαρα χρηματοδοτούνταν από τις κρατικές αρχές!!! 

Διαβάστε την σχετική επερώτηση και φυσικά περιμένουμε τους αντικειμενικούς και ουδέτερους σε αυτή την πόλη να το κάνουν πρώτο θέμα στα μέσα τους και να φιλοξενηθούν οι καταγγέλοντες που ξεμπροστιάζουν μία πολυετή κατάσταση σε αυτή την πόλη. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; Πολύ αμφιβάλουμε. Όταν πάντως ο κ. Τζιτζικώστας πανηγύριζε παρέα με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, αποθεώθηκε από τους μιντιάρχες της Πόλης. Τώρα;

Επερώτηση με θέμα "Προβλήματα σχετικά με την σύμβαση παραχώρησης εγκαταστάσεων κλειστού γυμναστηρίου περιοχής Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πυλαίας", κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Η ερώτηση αφορά σύμβαση που έχει υπογραφεί για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ερώτηση:

"Στις 30/1/2006 , υπογράφηκε μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Αθλητικού Σωματείου « Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπουλιτών - ΠΑΟΚ » και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης , σύμβαση παραχώρησης εγκαταστάσεων κλειστού Γυμναστηρίου Περιοχής Δήμου Πυλαίας. Η εν λόγω σύμβαση αφορούσε το κλειστό γυμναστήριο που έχει στην αποκλειστική του νομή και κατοχή το αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην περιοχή του νυν  Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, είχε  δε ανεγερθεί σε οικόπεδο εκτάσεως συνολικά 45.811 τ.μ.  και ανήκει ιδιοκτησιακά κατά ένα μέρος στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και κατά το υπόλοιπο τμήμα του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και συγκεκριμένα με το άρθρο 3 ,υπήρχε η υποχρέωση της καταβολής από την Γ.Γ.Α. προς την ΝΑΘ του ποσού των 40.000 ετησίως για δαπάνες προς την ΔΕΗ και την ΕΥΑΘ. Αντιστοίχως με το άρθρο 4 της σύμβασης ,η ΝΑΘ αναλάμβανε την υποχρέωση ,εάν οι δαπάνες για ΔΕΗ και ΕΥΑΘ ,ξεπερνούσαν το ποσό που θα διέθετε η Γ.Γ.Α. ,να χρηματοδοτεί η ΝΑΘ τις δαπάνες ρεύματος και νερού και μέχρι του ποσού των 30.000 επιπλέον. Και με το άρθρο 5, το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟΚ , αναλάμβανε την υποχρέωση να καλύπτει τις δαπάνες για ΔΕΗ και ΕΥΑΘ, εφ όσον οι συγκεκριμένες δαπάνες υπερέβαιναν το ποσό των 70.000 Ευρώ ετησίως.

Στις 21/1/2006, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της παραπάνω σύμβασης παραχώρησης , η διάρκεια της οποίας ήταν εξαετής.

Στις 13/11/2014 εισήχθη ως θέμα για λήψη απόφασης σε συνεδρίαση του Π.Σ. της Π.Κ.Μ. η σύμβαση παραχώρησης εγκαταστάσεων κλειστού γυμναστηρίου περιοχής Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πυλαίας

Η νέα σύμβαση παραχώρησης στην οποία εμπλέκονται: Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ,το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ (Π.Α.Ο.Κ), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης ( ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ.)  περιείχε 6 συνολικά άρθρα και ουδεμία δέσμευση για τις υποχρεώσεις της Γ.Γ.Α., της Π.Κ.Μ. αλλά και του Αθλητικού σωματείου , σε ότι αφορά τις δαπάνες ηλεκτροδότησης και ύδρευσης του ως άνω Γυμναστηρίου.

Κατά την πορεία υλοποίησης των  συμβάσεων και παρά το γεγονός ότι μεταξύ των δύο συμβάσεων μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα δύο ετών , κοινοποιήθηκε έγγραφο προς την ΠΚΜ, με αριθμό πρωτ. 12833-12837/ 14/01/2014 της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, η οποία με σαφήνεια αναφέρει τα παρακάτω: « Δεν δύναται να συναφθεί προγραμματική σύμβαση διότι το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟΚ, ιδιοκτήτης του χώρου και ιδιαιτέρων δικαιωμάτων εκ της απόφασης παραχώρησης αρ.12513/26-4-2000 της ΓΓΑ, δεν ανήκει στους φορείς του Δημοσίου οι οποίοι δύναται να είναι κύρια μέρη ή να συμμετέχουν στην εκτέλεση προγραμμάτων μέσω προγραμματικών συμβάσεων σύμφωνα με τις  διατάξεις των  νόμων : 1256/82 και 1892/1990 » και υπογραμμίζει ότι «αδυνατεί να εκδώσει τα χρηματικά εντάλματα για την πληρωμή των δαπανών ύδρευσης και ηλεκτρισμού»

Επερωτάσθε και ελέγχεσθε για τα παρακάτω:

1)            Έχει υπογραφεί η σύμβαση με ημερομηνία απόφασης του Π.Σ. της ΠΚΜ (13/11/2014) μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και πότε δημοσιεύτηκε η εν λόγω σύμβαση στην Διαύγεια?

2)            Με δεδομένη την απόφαση της ΥΔΕ που γνωστοποιήθηκε στην ΠΚΜ ( Συλλογικά Όργανα αλλά και υπηρεσίες ), γιατί η οικονομική Επιτροπή στις 6/9/2016 προχώρησε στην έγκριση πίστωσης ποσού 220.211,00 Ευρώ για αποπληρωμή τιμολογίων ΔΕΗ που αφορούν το εν λόγω γυμναστήριο?

3)            Έχει κριθεί η νομιμότητα της σύμβασης  του 2006?

4)            Γιατί η Διοίκηση της ΠΚΜ ενώ εισηγητικά στην εν λόγω σύμβαση περιελάμβανε και  άρθρο που περιείχε την διατύπωση επακριβώς: «Το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟΚ θα καλύπτει όλες τις δαπάνες κατανάλωσης ρεύματος και νερού όπως επίσης και τις δαπάνες για τη συντήρηση και το προσωπικό του γηπέδου » στη διαδικασία της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εξαφάνισε από την εν λόγω σύμβαση το συγκεκριμένο άρθρο ?

5)            Για το χρονικό διάστημα από την λήξη της πρώτης σύμβασης στις 30/1/2012 μέχρι και την νέα σύμβαση του 2014, υπάρχει παράταση της σύμβασης, υπάρχει νέα σύμβαση και εάν όχι, πως δικαιολογείται το κενό χρονικό διάστημα των δύο περίπου ετών ?

6)            Ποια και πόση ακριβώς είναι η οικονομική συμβολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  για την εξυπηρέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων για το  εν λόγω γυμναστήριο προς την ΠΚΜ μέχρι σήμερα ?

7)            Η ΠΚΜ έχει διεκδικήσει τα ποσά που είχε υποχρέωση να καταβάλει η ΓΓΑ προς την ΠΚΜ?

Cool            Πόσες και ποιες ακριβώς είναι οι οφειλές του εν λόγω γυμναστηρίου  προς την ΔΕΗ και την ΕΥΑΘ?

9)            Έχει καταβάλει η ΠΚΜ και πότε , έναντι των οικονομικών υποχρεώσεων του Αθλητικού Σωματείου , ποσά για την εξόφληση υποχρεώσεων προς τις αντίστοιχες ΔΕΚΟ?

10)          Γιατί κατά την υπογραφή της σύμβασης του 2014 δεν υπάρχει κανένας όρος για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Γ.Γ.Α. ,της Π.Κ.Μ. αλλά και του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟΚ?

Οι επερωτώντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι-μέλη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Χαραλαμπίδου Δέσποινα

Θεοδωρόπουλος Γεώργιος"

ARIS Yellow Club .......Ανακοίνωση

yellow-club.jpg

Ανακοίνωση εξέδωσε το ARIS YELLOW CLUB σχετικά με τα διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Το ARIS YELLOW CLUB ενημερώνει τα μέλη του και τον κόσμο του Άρη ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτήριων διάρκειας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Μια ζωή όλο ΑΡΗΣ!!!

ARIS YELLOW CLUB»


Tελειώνει σύντομα η μπουτίκ μας...

Οι τελευταίες πινελιές ...

14368881_1119940101427429_1606198628254479492_n.jpg


O Μπουγκέρα στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !!! (video)

madjid-bougherra-algeria-burkina-faso-wcq-2014-11192013_gtnenetu7bgj1e6p00qc01cgo
Το πρόβλημα με τον Μπουγκέρα λύθηκε οριστικά και ο παίκτης προβάρει ήδη τα «κιτρινόμαυρα».

Θυμηθείτε ποιος είναι ο 33 ετών αμυντικός. Έχει ύψος 1,90μ. και είναι 70 φορές διεθνές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, της οποίας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Μουντιάλ του 2014!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκενιόν (2002-2006), δόθηκε δανεικός στην Κρου (2006) και εν συνεχεία έκανε καριέρα στο Νησί, καθώς έπαιξε στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2006-07), την Τσάρλτον (2007-0Cool για να περάσει μια τριετία στην Ρέιντζερς (2008-11).

Το 2011 μετακόμισε στο Κατάρ για την Λέκβιγια έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων και το 2014 έπαιξε στην Αλ Φουτζάιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Ξύπνησε» στο τέλος, με ανατροπή και… ξέσπασμα (3-1)!

%ce%b1%ce%b1%ce%b1

Για 80 λεπτά η εμφάνιση του Άρη ήταν πέρα ως πέρα προβληματική κόντρα στην Λαμία, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ... συνήλθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, το γύρισαν και πέτυχαν τη νίκη με σκορ 3-1! Καπνίδης, Τζανακάκης και Ίλιτς τα τέρματα του Άρη.

Εικόνα που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αυτή του πρώτου ημιχρόνου για τον Άρη, που πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 19΄η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα. Ένα-δύο του Ανάκογλου με τον Ντούνη, ο πρώτος πλάσαρε τον Τσενάμο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ από θέση τετ α τετ.

Στο 32΄ο Μπούρμπος στάθηκε άτυχος, καθώς η σέντρα που επιχείρησε πήρε περίεργη τροχιά, ύψος και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο με τον Μιλούνοβιτς στη συνέχεια να δοκιμάζει πιάνει ένα αδύναμο σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας. Τελευταία φάση του Άρη, αυτή στο 34΄με το εξ΄επαφής πλασέ του Ντούνη, να αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον Τσενάμο. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λαμία άνοιξε στο 45΄το σκορ. Σέντρα του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του αμαρκάριστου σχεδόν Όμο από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη.

Η προβληματική εικόνα του Άρη στην επιθετική του ανάπτυξη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες «εκλάμψεις». Στο 67΄οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου αμυντικού, ενώ στο 70΄ο Μιλούνοβιτς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πίτκα, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ίλιτς που ήταν αρκετά δραστήριος όσο αγωνίστηκε. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλος αφυπνίστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 85΄με τον Καπνίδη με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζανακάκη να ισοφαρίζει! Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είπαν όμως την τελευταία τους κουβέντα. Ο Παυλίδης έπαιξε γρήγορα το φάουλ, ο Καράμπελας γύρισε, ο Ίλιτς άφησε και ο Τζανακάκης με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 92΄! Το κερασάκι στην τούρτα ο Ίλιτς στο 94΄που πέτυχε με δυνατό σουτ το τελικό 3-1!

 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τζανακάκης, Ραουλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (46΄Νέτο), Ανάκογλου (46΄Ίλιτς), Αντρέου (46΄Παυλίδης), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης (63΄Καράμπελας)

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βάλιος, Αναστασιάδης, Βασιλογιάννης, Όμο, Τζόκιτς, Πίντο, Μπλάζιτς, Βάντερσον

Έπαιξαν επίσης οι: Πίτκας, Αυγενίκου, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Ντουρμισάϊ, Κοτσώνης, Μπουλουλής


(16/09/2016) "Κίτρινα λόγια και σταράτα" στο yellow radio 92.8

Καλησπέρα σε όλους,συντονιστείτε και σημερα στο yellow radio και στους 92.8 στην εκπομπή "κιτρινα λόγια και σταράτα" με τον Αργυρη Καρακίτσα να σχολιασουμε ολα οσα συμβαινουν γυρω απο τον συλλογο αλλα και την ελληνικη πραγματικοτητα.Καλη ακρόαση σε όλους.


«Έλα μαζί μας στην πόλη του θεού»

Ανακοίνωση για τα διαρκείας εξέδωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη.

Αναλυτικά:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Σ Άρη, ανακοινώνει την διάθεση των
εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017. Η ομάδα μας,
στην δύσκολη προσπάθεια της, για διάκριση στην φετινή Α1 γυναικών, έχει
ανάγκη όλους τους φίλους του Άρη δίπλα της. Δώστε μας ΦΩΝΗ, να βγάλουμε
ΠΑΛΜΟ, ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα».

Κόστος: 20 ευρώ, 50 ευρώ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:

Α) Γραφεία γυναικείου τμήματος βόλεϊ (Κάτω από την Θύρα 3) - Δευτέρα έως
Παρασκευή 17.00 με 21.00 και Σαββατοκύριακο από τις 10.00 έως τις 14.00.
Β) Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης(Γραφεία ΑΣ Άρη) - Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00
με 15.00
Γ) Τηλεφωνικά στο 6945370371 και στο 6949723389.

*Για τους φίλους της ομάδας μας, που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης και
επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, μπορούν να καλέσουν στο
6945370371 και στο 6949723389, για να ενημερωθούν τους τρόπους που μπορούν
να αποκτήσουν τις κάρτες τους.


Κάλεσμα του Super 3: «Κιτρινίζουμε το ναό, βγάζουμε γούστα»

14362545_10154522460676310_1532735211604494044_o


Με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του, ο Super 3 καλεί τον κόσμο την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 18.9 στις 17:30 κιτρινίζουμε τον ναό και βγάζουμε τα δικά μας γούστα» ενώ παράλληλα, ενώ ενημερώνει για την πανελλήνια συνάντηση των συνδέσμων που θα γίνει μετά τον αγώνα στις 20:00.