ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΧΑΡΟΙ

Νέα διοίκηση με Ζουμπουρίδη

 

Εννεαμελής θα είναι η διοίκηση που θα προταθεί με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη.

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του ερασιτέχνη. Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού έχει βρει οκτώ μέλη που θα τον πλαισιώσουν στην νέα διοίκηση και αυτό που απομένει είναι να γίνει η νέα αίτηση και να πάρουν την προσωρινή διοίκηση από το ειρηνοδικείο ώστε η νέα διοίκηση να συγκροτηθεί σε σώμα και να αναλάβει τα καθήκοντά της. Όλα αυτά θα έχουν γίνει λογικά ως την Παρασκευή και επομένως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την Γ.Σ των μετόχων της επόμενης Δευτέρας στην οποία οι μέτοχοι (δηλαδή κατά βάση Α.Σ και ΚΜΑ) θα ψηφίσουν τη λύση της εταιρίας. Βέβαια η ψήφος των δυο μόνο δεν φτάνει αφού για να ψηφιστεί η λύση της εταιρίας απαιτείται το 67%.


Ο Κάμπος θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του ΑΡΗ !!!!

 

Ο Πάουλο Κάμπος θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του ΑΡΗ με τις δύο πλευρές να συμφωνούν μέχρι και για τη ... Σούπερ Λιγκ, αφού το συμβόλαιό τους θα είναι τριετές.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής παραμένει στην πατρίδα του και περιμένει τα εισιτήρια από τον ΑΡΗ για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι από τη Βραζιλία στην Ελλάδα είναι πολύπλοκο και οι «κίτρινοι» αναζητούν τον τρόπο για να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα εισιτήρια αναμένεται να σταλούν σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και τα συμβόλαια θα υπογραφούν μόλις αφιχθεί ο Κάμπος στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία είναι για τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι αν ο ΑΡΗΣ ακολουθήσει την πορεία που όλοι ευχόμαστε, η επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ θα τον βρει με τον Βραζιλιάνο στην τεχνική του ηγεσία.


"Παίζεται" ο βαθμός

Ακόμα δεν μηδενίστηκε ο ΑΡΗΣ στο ντέρμπι με τον ΖΜΠΑΟΚ-Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν ξέρει τους κανονισμούς!

[29-10-2014]

"Παίζεται" ο βαθμός
 

Αύριο η σχετική απόφαση από την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ

Δεν έχει μηδενιστεί ο Άρης, αναδίπλωση ΕΣΑΚΕ, η απόφαση αναμένεται αύριο!

Στον αέρα παραμένει ακόμα το αν ο Άρης πάρει ή όχι βαθμό από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη με απόφαση του αθλητικού δικαστή. Ο ΕΣΑΚΕ βιάστηκε να αναρτήσει πως οι κίτρινοι μηδενίστηκαν και πριν από λίγη ώρα αποσύρθηκε το συγκεκριμένο θέμα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Στον ΕΣΑΚΕ αναρτήθηκε αμέσως μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή πως οι κίτρινοι μηδενίστηκαν και ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 20-0 τον αγώνα. Ο Άρης προφανώς ζήτησε εξηγήσεις από τον ΕΣΑΚΕ γιατί πουθενά ο αθλητικός δικαστής δεν κάνει αναφορά για μηδενισμό, άρα οι κίτρινοι θα έπρεπε να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ήττας.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει αύριο, αν και η ουσία δεν αλλάζει. Οι κίτρινοι σκανδαλωδώς χάνουν έναν αγώνα στα χαρτιά και υπόκεινται μεγάλη οικονομική ζημία.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 29-10-2014

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, ραντεβού ζωντανά με εκπομπές στο Yellow Radio.
Από σήμερα 29-10-2014 στον αέρα το Site του σταθμού.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!!!
Η ομάδα δράσης του Σωματείου Φίλων Yellow Radio.

http://www.yellowradio.gr/


ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.!!!!!!!

Ακόμη μια «επιτυχία» Στεφανίδη! O ... χορηγός που ζήτησε να πληρωθεί από τον Άρη!

Ακόμη μια «επιτυχία» Στεφανίδη! O ... χορηγός που ζήτησε να πληρωθεί από τον Άρη!

Είναι νωπές οι αστοχίες μηνών από τον Πάνο Στεφανίδη, ο οποίος από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ «κέρδιζε» χρόνο, μιλούσε για χορηγίες και συμφωνίες, χωρίς επί της ουσίας να δοθούν λύσεις στον Άρη, με τη γνωστή σε όλους συνέχεια.

Μέσα σε κείνο το κάδρο της «υποσχεσιολογίας» με τα πολλά λόγια, χωρίς έργα, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε μόνο ένας χορηγός, η εταιρία επίπλων ΜΑΤIS με έδρα της Σερβία.

Οι φίλαθλοι τη θυμούνται και από το μοναδικό φιλικό που έδωσε ο Άρη το καλοκαίρι (μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία ...) με την Γιαβόρ MATIS.

Τότε είχαμε επισημάνει ότι η χορηγία δεν αφορούσε την καταβολή χρημάτων που είχε ανάγκη ο σύλλογος, αλλά ... επίπλων για τις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης. Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν μπροστά σε μια άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία-δυσάρεστη έκπληξη: ο ... χορηγός ζήτησε να πληρωθεί 10.000 ευρώ από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, για τα έπιπλα που θα ... πρόσφερε!

Μετά από ενέργειες των «κίτρινων» επήλθε τελικά συμφωνία με την εταιρία Mexil, η οποία ανέλαβε να εξοπλίσει εκ νέου τις σουίτες, ανταποδοτικά με διαφήμιση στο γήπεδο Χαριλάου. «Στα δύσκολα μετράμε τους φίλους μας» όπως σημείωναν με έμφαση στην Αλκμήνης.


ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ........

Το σκάνδαλο που συντελείται σε βάρος του ΑΡΗ δεν έχει προηγούμενο, αφού όχι μόνο έχασε το παιχνίδι με τον ΖΜΠΑΟΚ στα χαρτιά, αλλά δεν του δίνεται ούτε ο βαθμός της ήττας.

Η απόφαση αναφέρει: "Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΖΜΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κατόπιν αυτού κατακυρώνεται η αναμέτρηση με σκορ 20-0 υπέρ του ΖΜΠΑΟΚ και επιβάλλεται μηδενισμός στην ομάδα του ΑΡΗ".

Και για αυτό το θέμα, όπως επίσης και για το θέμα της τιμωρίας των 3 αγωνιστικών ο ΑΡΗΣ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ


Δέσμευση για τις πληρωμές και καταβολές 72.000 ευρώ

 


Δέσμευση για τις πληρωμές και καταβολές 72.000 ευρώ
29.10.14 

Ένα από τα θέματα συζήτησης των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους αρχηγούς του Άρη ήταν το θέμα των πληρωμών.

Λύθηκε η παρεξήγηση με τα οφειλόμενα, αύριο κανονικά πληρωμές και από εβδομάδα τα ιδιωτικά συμφωνητικά.

Συζήτησε επί του οικονομικού και για τα ιδιωτικά συμφωνητικά είχε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Αλκμήνης ο Γιώργος Γαλανός. Ήταν συνάντηση που είχε κλειστεί απο την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε καλό κλίμα. Ο Γιώργος Γαλανός ενημέρωσε τους Σουνά, Ψυχογιό και Γιαννίτση που εκπροσώπησαν τους παίκτες ότι αύριο θα υπαρξουν κανονικά οι πληρωμές που υποσχέθηκε και αναφορικά με κάποια οφειλόμενα από την προηγούμενη μισθοδοσία που αφορούν ορισμένους ποδοσφαιριστές και για τα οποία υπήρξε μια μικρή παρεξήγηση, λύθηκε αφού τους υποσχέθηκε ότι θα τακτοποιηθούν κι αυτές. "Δεν αισθανόμουν σίγουρος στη θέση μου και για αυτό υπήρξαν καταβολές έναντι και όχι πλήρη εξόφληση. Από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και αυτό που θέλω είναι να μην σας απασχολεί καθόλου το οικονομικό αλλά μόνο η δουλειά σας στο γήπεδο" τους είπε μεταξύ άλλων ο υεπύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν αυτό που αφορά την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών που έχουν ζητήσει οι παίκτες. Δια στόματος των αρχηγών, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν οι υπογραφές να συνοδεύονται από εγγυήσεις προσωπικές του Γαλανού μέσω επιταγών ή συναλλαγματικών, κάτι που δεν αρνήθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος και απλά μετέθεσε τις υπογραφές για την επόμενη εβδομάδα που θα προκύψει η νέα διοίκηση στον Α.Σ που πρέπει να υπογράψει. 


«Χαρά μου να έρθω στον ΑΡΗ»

 «Δονείται το γήπεδο από τον κόσμο του Άρη, δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία»

Κάμπος: «Δονείται το γήπεδο από τον κόσμο του Άρη, δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία»

Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν σύμφωνα με τον Πάουλο Κάμπος, ώστε να είναι αυτός ο νέος τεχνικός του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η πρόταση του Άρη είναι πέρα ως πέρα τιμητική για τον ίδιο, ενώ επεσήμανε ότι απομένουν οι τελικές συζητήσεις για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Άρη: «Εχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε μία τέτοια πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Άρη. Γνωρίζω την δυναμική του κόσμου. Απομένουν οι τελικές συζητήσεις και να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες».

Για το πότε θα μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αν επισημοποιηθεί η συμφωνία: «Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες εννοείται ότι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη όσο πιο σύντομα μπορώ. Γνωρίζω την Ελλάδα από την παρουσία μου στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Άρη, ιδίως όταν γίνεται σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».

Για το αν έχει μία γενικότερη άποψη για τον Άρη: «Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί του ειναι από τους πιο παθιασμένους στην Ελλάδα. Αυτό που αντίκριζα κάθε φορά ως αντίπαλος ήταν ότι το παιχνίδι το αντιμετώπιζαν ως γιορτή. Ένιωθα να δονείται το γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική: «Εχουμε μάθει να αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και υπομονή η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Για το αν θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του: «Εφόσον δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γι αυτό τον τομέα. Αν όλα πάνε καλά θα διευθετήσουμε και το θέμα των συνεργατών μου».

Για το αν θα έχει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη: «Σήμερα θα ξαναμιλήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θέλω να εξακριβώσουμε. Όπως για παράδειγμα που θα μείνω, καθώς θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και η οικογένεια μου».


ΚΑΟΔ – Άρης σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3


ΚΑΟΔ - Άρης σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3

Το παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Άρη θα μεταδοθεί ολόκληρο σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3 όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι! Όσοι φίλαθλοι των κίτρινων δεν θα βρεθούν στη Δράμα, θα έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Αναλυτικά:

Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 16:00, «Παίζουμε Ελλάδα». Λεπτό προς λεπτό 5 αγώνες live, Novasports 2 και Novasports 2 HD

Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 17:00 ΚΑΟΔ American Genetics - Άρης, Novasports 3

Κυριακή 2 Νοεμβρίου, 17:00 Τρίκαλα BC Aries - Παναθηναϊκός, Novasports 3

Η Basket League συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους 6 από τους 7 αγώνες, μεταξύ των οποίων και τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries - Παναθηναϊκός, για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 1η Νοεμβρίου. Από τις 16:00 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ.

Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων, Κολοσσός H Hotels - Πανελευσινιακός σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, Ρέθυμνο Aegean - Πανιώνιος σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, ΑΕΝΚ Δημουλάς - Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ΚΑΟΔ American Genetics - Άρης σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος και από το Novasports 3.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 17:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Τρίκαλα BC Aries - Παναθηναϊκός από το Novasports 3, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής στα κανάλια Novasports

Σάββατο 1η Νοεμβρίου

16:00 «Παίζουμε Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:00 Κολοσσός H Hotels - Πανελευσινιακός σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:00 Ρέθυμνο Aegean - Πανιώνιος σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:00 ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:00 ΑΕΝΚ Δημουλάς - Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:00 ΚΑΟΔ American Genetics - Άρης σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ολόκληρος από το Novasports 3

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

17:00 Τρίκαλα BC Aries - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου από το Novasports 3 και audio από το Novasports.gr


Σήμερα εκτός απροόπτου η απόφαση για την διακοπή με τον Ζμπαοκ.

Περιμένουν την απόφαση

[29-10-2014] by AllAboutARIS

Περιμένουν την απόφαση

Αγωνία  για την έκδοση της απόφασης για την ένσταση υπάρχει στην ομάδα του ΑΡΗ. Οι διοικούντες  περίμεναν προχθές την απόφαση, αυτή δεν προέκυψε και περιμένουν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να ανακοινώσει το τι θα γίνει.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν με ανυπομονησία και διατηρούν την αισιοδοξία τους πως αθλητικός δικαστής θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και όλα τα στοιχεία που οδηγούν με αποδείξεις και επιχειρήματα στην ανατροπή της απόφασης του Παναγιώτη Αναστόπουλου και τη συνέχιση του αγώνα. Οι ελπίδες δεν είναι πάρα πολλές σύμφωνα με πληροφορίες καθώς λέγεται πως το ματς θα κατακυρωθεί στον αντίπαλο και ο ΑΡΗΣ θα πάρει απλά τον βαθμό της ... ήττας.