ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7

Δευτέρα 29/4/2013


alt Τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί μερικές ειδήσεις σχετικά με τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 FM και το σωματείο μας θέλει να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:
1) Ο σταθμός θα αρχίσει να εκπέμπει εκ νέου από την Τρίτη 30/4/2013 και ώρα 08:00-00:00. Τούτο δεν σημαίνει ότι οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες αναβάθμισης θα σταματήσουν. Θα συνεχιστούν παράλληλα.
2) Ο σταθμός μας παραμένει σταθερά υπέρ της πλουραλιστικής και έγκυρης ενημέρωσης και ως εκ τούτου θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί όλες τις θέσεις και απόψεις, με έμφαση στα θέματα του Άρη, και ταυτόχρονα όπως και στο πρόσφατο παρελθόν θα προσφέρει ψυχαγωγία και συντροφιά στους αμέτρητους ακροατές του.
3) Τα προβλήματα που εμφανίσθηκαν πιστεύουμε θα ξεπερασθούν με την αμέριστη βοήθεια στων συνδρομητών μας, των τεχνικών, των παραγωγών και των διαφημιστών μας. Όλους τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια και κατανόηση τους.
4) Θα παραμείνουμε στο δρόμο του σεβασμού κάθε μέσου ενημέρωσης και των εργαζομένων σ΄αυτά και υπενθυμίζουμε σ΄όλους τους κώδικες δεοντολογίας. Δική μας πρόθεση μας πάντα η ίδια: η διαφάνεια, η αλήθεια, η ενημέρωση και το μεγαλείο της αγαπημένης μας ομάδας.

Με εκτίμηση
Η Ομάδα Δράσης 98,7

RSS Feed για αυτό το θέμα 1

avatar

Lenovo LePhone S760 Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 5:48 πμ

Y buy cheap android tablet pc or smart phone from china

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog